(0)

Horloges
  • Watches
  • Uhren
  • Orologi

Horloges

bel megahorloges 085 - 2011 407 RTL4 Uitzending
Search Site
✔ 30 dagen ruilen/retourneren      ✔ Gratis verzenden NL vanaf €50     ✔ Laagste prijs garantie     ✔ iDeal of achteraf betalen

AB Aeterno Houten horloges

AB Aeterno Houten horloges

AB Aeterno richt zich op het maken van 100% natuurlijke producten ( waarvan onderstaande houten horloges ) door middel van een bewust programma dat is gericht op duurzaamheid. Ze geloven hierbij dat integriteit de essentie van het bedrijf is. Dit is de reden waarom AB Aeterno trots is op de richtwaarden die deel uitmaken van hun manier om te handelen. Dus is hier een programma gemaakt dat gericht is op milieu-, sociale en economische duurzaamheid.

- De producten zoals de houten horloges zijn 100% natuurlijk, en zonder enige vorm van polish en vernis die schadelijk kan zijn voor de mensen of de omgeving.
- Ook gaat de inzet naar de logistieke strategieën: het verminderde gewicht van de houten horloges vermindert aanzienlijk de vervuiling die is afgeleid van vliegtuig transport.

Met elk houten horloge dat u koopt verbetert u de wereld! Voor elk houten horloge dat wordt gekocht gaat er een bijdrage naar het planten van bomen en naar sociale projecten om kinderen in arme gebieden te steunen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Artikelen 1 tot 0 van 0 in totaal

De houten horloges van AB Aeterno is een collectie geboren uit de passie voor mode en natuur. AB Aeterno is in staat om een unieke houten horlogecollectie en design te creëren, oftewel de geboorte van een eenmalige band tussen de natuur en mode.

Het concept van elegantie die word overgebracht met het houten horloge collectie begint al voordat het te zien is: De AB Aeterno doos is de synthese van natuurlijke elegantie waarmee ze zich hebben gericht op de eenvoud van natuurlijk hout gecombineerd met de elegantie van de kunstleer op de doos die u de indruk geeft van een object dat zeldzaam is.

Elk houten horloge vormt de collectie AB Aeterno werkelijk uniek vanwege de oneindige tinten van de houten nerven. AB Aeterno wil de natuur terug laten komen naar de mode met respect, dus zijn de houten horloges niet alleen een collectie van horloges, maar ook een nieuwe manier om het idee van mode te veranderen.

Het concept van AB Aeterno voor de eco-mode is ingesloten in de slogan: jong, fris en vernieuwend. NATURE IS BACK TO FASHION. Met deze slogan willen ze het nieuwe idee uitdrukken voor mode.

Door het modelleren van hout, heeft AB Aeterno een unieke lijn van de houten horloges gemaakt. Alle verschillende ontwerpen en collecties vind u terug in ons uitgebreide assortiment. Alle houten horloges bestaan uit 100% sandelhout of esdoornhout. De magische nerven van de esdoorn en de rode en groene sandelhout hebben het toegelaten om unieke modellen van horloges te creëren.

AB Aeterno is ook bezig met sociale activiteiten. Met hun Corporate Responsibility-programma werken ze samen met een humanitaire organisatie die hun toelaten om de meest behoeftige kinderen te bereiken. Ze doneren hierbij een deel van hun inkomsten voor elk houten horloge dat ze verkopen ter ondersteuning van behoeftige kinderen. Al het werk op het concept van eco-fashion maakt ze echte horloges van de collectie.

Inderdaad, tijd en hout, maken niet alleen een eenvoudige horloge, maar een symbool van verbondenheid met de aarde waarop wij leven.