Analoge Horloges

Analoge horloge

Analoge horloges zijn horloges die de tijd aangeven door middel van wijzers op een wijzerplaat. Analoog staat voor overeenkomend, de wijzers wijzen de cijfers aan die overeenkomen met de tijd. Er zijn meerdere soorten analoge uurwerken automatisch, Quartz, digitaal en mechanisch.

Mega Horloges

Uurwerken van analoge horloges

Analoge horloges kunnen van verschillende typen uurwerken voorzien zijn, er bestaan automatische, mechanische en quartz uurwerken. De automatische en mechanische uurwerken zijn uitgerust met een mechanisme, waardoor er geen batterij nodig is. 

De analoge horloges met een automatisch uurwerk hoeft u niet op te winden, dit zijn de zogeheten zelfopwindende horloges. De veer in het automatische horloge windt zich zelf op door middel van de beweging die u de gehele dag met de pols maakt.

De mechanische analoge horloges moet u wel zelf opwinden. Deze horloges kunt u zelf opwinden door aan de zijkant van het analoge horloge de kroon met de klok mee te draaien. Wij raden af om dit tussen 9 uur s ’avonds en 3 uur s ’nachts te doen.

Quartz horloges zijn analoge horloges die worden aangedreven door een batterij. Er is een stukje quartz kristal verwerkt als het hart van de tijdgever. Met quartz kristal kan een zeer stabiele trilling opgewekt worden. Door deze constante trilling kan men bepalen hoeveel trillingen 1 seconde is. Door deze techniek lopen quartz horloges zeer secuur.

De digitale analoge horloges zijn de horloges die digitaal en analoog zijn. De tijdsaanduiding is via wijzers en digitale cijfers. Deze horloges worden uitgevoerd met een quartz uurwerken.

Ruim aanbod analoge horloges

Wij hebben een erg breed assortiment als het gaat om analoge horloges. Met een aanbod van meer dan 2000 modellen is er voor iedereen wel een passend horloge. Het assortiment aan analoge horloges bevat veel variatie als het gaat om de modellen en uurwerken. Mega Horloges probeert aan ieders wensen te voldoen door zich te onderscheiden als het gaat om modellen, merken, prijzen en service.

De verschillende stijlen analoge horloges

Er zijn veel verschillende stijlen als het gaat om analoge horloges, sierlijke analoge dameshorloges met lederen band of juist stoere analoge herenhorloges met een siliconen band. Mega Horloges heeft een ruime keuze binnen het assortiment, daardoor hebben wij voor ieder wat te bieden.

Bestel uw eigen analoge horloge

Mega horloges heeft een groot assortiment analoge horloges voor u beschikbaar. Bestel nu uw analoge horloge bij Mega Horloges voor een scherpe prijs, snelle levering en een uitstekende service. De horloges worden altijd geleverd in een luxe opbergdoos en met garantie bewijs. Op alle horloges heeft u 24 maanden garantie.

Vragen over een analoog horloge?

Heeft u nog vragen over een analoge horloge uit ons assortiment of bent u in het bezit van een analoog horloge? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 2635

per pagina
  1. Vibian Vivar 09

    44mm

    Quartz

    Special Price € 199,50 Regular Price € 399,00
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 2635

per pagina