Army Horloges

Army horloges

Stoere horloges die grof ogen en opvallen aan uw pols. De horloges met een echte army look maken uw outfit af. De kleuren groen en blauw komen veel terug in het assortiment army horloges. De army horloges zijn stoer en mannelijk en in verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar.

Mega Horloges

Uurwerken van de army horloges

De army horloges zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn een aantal modellen ook met een automatisch uurwerk en enkele mechanische modellen leverbaar. Deze army horloges behoeven geen batterij doordat ze zijn uitgerust met een speciaal mechanisme. De automatische army horloges winden zich zelf op door de pols- en armbewegingen die u gedurende de dag maakt. De mechanische horloges kunt u handmatig opwinden door aan de kroon te draaien.

Army horloges en water

De meeste army horloges van Mega Horloges kunnen wel tegen water, maar toch is het belangrijk om altijd de ATM-waarde te controleren. Deze waarde kunt u vinden bij de productspecificaties. Elke ATM staat aan ongeveer 10 meter diepte. Dus 5 ATM is 50 meter. Houdt u er rekening mee dat u zich beweegt in het water en dat daardoor de druk wordt verhoogd. Wij raden aan om een horloge tot 5 ATM alleen te gebruiken tijdens spatwater zoals regen. Van 10 tot 30 ATM kunt u het horloge gebruiken tijdens het zwemmen of douchen. Daarnaast zijn er nog army horloges die tot wel 100 ATM (1000 meter) het water in kunnen, deze duik horloges kunt u gebruiken tijdens het diepzee duiken of tijdens het beoefenen van water sporten.

Bestellen!

U kunt uw eigen army horloge snel en gemakkelijk bestellen bij Mega Horloges. Wij leveren de army watches voor de scherpste prijs, met de beste service en de snelste levering!

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over een army horloge uit ons assortiment, kunt u contact op nemen met één van onze horloge experts. Zij helpen u graag verder met al uw vragen.

Van laag naar hoog sorteren

22 producten

per pagina
 1. Tauchmeister T0286M

  52mm

  Automatisch

  € 189,00
 2. Tauchmeister T0286

  52mm

  Automatisch

  € 179,00
 3. Army EP871

  41mm

  Quartz

  € 224,95
Van laag naar hoog sorteren

22 producten

per pagina