Automatische Horloges

Automatich horloge

Automatische horloges zijn uitgevoerd met een mechanisme zodat ze zichzelf opwinden. Daarnaast kunt u automatische horloges ook handmatig opwinden door aan de kroon van het horloge te draaien.

De werking van een automatisch horloge

Een automatisch horloge wordt ook wel een zelfopwindend horloge genoemd. Wanneer het automatische horloge bevestigd is om de pols windt het zichzelf op door de bewegingen van de pols en arm. Door deze bewegingen komt er energie vrij, wat zich vertaald in het opwinden van een veertje. Dit gebeurd doordat er een gewichtje in beweging komt, deze begint te draaien en windt de veer op. Door dit mechanisme is een batterij overbodig in een automatisch horloge.

Mega Horloges

Verschillende stijlen in automatische horloges

De automatische horloges zijn verkrijgbaar voor zowel de man of vrouw. De horloges hebben allemaal hun eigen stijl. Er is een ruime keuze aan verschillende automatische horloges voor hem en haar. Van klassieke horloges tot moderne sportieve horloges. Hierboven staan al onze automatische horloges op een rij voor u, zo vindt u het automatische horloges dat aansluit bij uw stijl en wensen.

Onderhoud van een automatisch horloge

Het is belangrijk om uw automatische horloge met de klok mee op te winden, wanneer dit nodig is. Als u het tegen de klok in draait windt het automatische horloge niet op en zou u hem kunnen beschadigen. Om het mechanisme in uw automatische horloge niet te beschadigen is het belangrijk het automatische horloge eerst van uw pols te halen als u het horloge op windt. Het is verstandig uw horloge regelmatig te laten controleren zo behoud u de garantie op een nauwkeurige tijdweergave.

Bestel uw automatische horloge nu!

Mega horloges biedt een zeer uitgebreid assortiment automatische horloges voor een scherpe prijs! Bestel nu voor die scherpste prijs met snelle levering en een uitstekende service!

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over een automatisch horloge kunt u contact opnemen met één van onze horloge experts. Zij helpen u graag verder!

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 334

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 334

per pagina