Eenvoudig de tijdzone aanpassen met Vibian Horloges!

Eenvoudig de tijdzone aanpassen met Vibian Horloges!

Vibian Amsterdam is een Dutch Design horloge merk met een uniek tijdzone mechanisme. Op de ring van de Vibian horloges staan alle 24 tijdzones aangegeven door middel van steden. Als de ring wordt gedraaid klikt deze bij elke tijdzone. Om de tijd aan te passen aan de lokale tijdzone draait u de ring simpelweg linksom tot u de klik hoort bij de stad binnen uw tijdzone. De tijd past zich automatisch aan. Waar op de wereld u ook bent, met een Vibian Amsterdam horloge weet u altijd hoe laat het is!

Alle Vibian horloges hebben ook een dag en nacht indicator door middel van een icoon van de zon of maan op de wijzerplaat. De kast van de sportieve Vivar en Exime horloges is gemaakt van aluminium, en de kast van de stoere Magnite en Nobilita horloges is gemaakt van hand gepolijst en geborsteld roestvrijstaal (316L).

De horloges worden allemaal geleverd met twee SR-626 batterijen, een handleiding in tien talen, een horloge opener en een luxe gift box. Met de bijgeleverde Vibian horloge opener kunt u de achterkant van het horloge open draaien. Hier kunt u de tijd verstellen en zelf de batterij vervangen.

Meer informatie over Vibian Amsterdam en een demonstratie van het World Timer mechanisme vindt u op de website van Vibian Horloges.