Dames Horloges

Dames horloges

Dames horloges zijn niet alleen een klok maar ook een sieraad. Met een mooi dames horloge combineert u het dragen van een sieraad met een horloge. Wij hebben daarom veel stijlvolle dames horloges, welke ook uitermate geschikt zijn om als sieraad te dragen. De dames horloge collectie heeft zowel creatieve modellen als stijlvolle modellen horloges. Dames horloges zijn vaak uitgevoerd in zilver, goud, af en toe met kristallen en hebben creatieve vormen. Ook hebben we een groot aanbod in gekleurde horloges en metallic.
Mega Horloges

Dames horloge categorieën

Wij hebben modellen die heel simpel en modern de tijd weergeven die worden echt als een horloge gedragen. Daarnaast hebben wij ook creatievere horloges die gedragen worden als sieraad. De verschillen tussen deze horloges zijn groot. De dames horloges variëren van kleine zilveren bandjes tot horloges met dikke lederen banden. De speelse dames horloges hebben bijzondere vormen, er zijn bijvoorbeeld horloges in de vorm van een hartje of sleutel. Dames horloges springen eruit door hun uitzonderlijke kleur of juist de bijzondere kleuren combinatie.

Sieraad of horloge

Dames horloges lijken vaak meer op een sieraad dan daadwerkelijk op een horloge. Een sieraad is een glimmend opvallend voorwerp dat vaak met kristallen wordt aangevuld voor een opvallende look. Dames horloges hebben zeer veel weg van sieraden maar behouden toch hun eigen stijl als dames horloge.

Vormen en kleuren van dames horloges

Veel dames horloges hebben geen vaste vorm. Er zijn dikke lederen banden tot dunne zilveren banden. Veel gebruikt bij dames horloges zijn zwart, wit, goud, roze en zilver. Vaak valt op dat deze kleuren zowel samen of juist apart worden gebruikt. Het mooie aan de vele kleuren die gebruikt worden is dat men ze kan laten overlappen. Een wijzerplaat die overvloeit van wit naar zilver of juist een roze ring die eruit springt door de felle kleur om het horloge heen. Dames horloges geven door middel van de vele bijzondere vormen en kleuren een zeer stijlvolle uitstraling.

Bestel uw dames horloge nu!

Mega horloges biedt u een zeer uitgebreid assortiment dames horloges. Bestel nu voor een scherpe prijs, snelle levering en uitstekende service!

 

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 1117

per pagina
  1. Vibian Vivar 09

    44mm

    Quartz

    Special Price € 199,50 Regular Price € 399,00
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 1117

per pagina