Diesel

Diesel

Diesel, het bedrijf

In 1978 werd het bedrijf Diesel S.p.A, bij de meesten bekend als gewoon Diesel, opgericht in Italië door Renzo Rosso en Adriano Goldschmied. In 1985 nam Rosso het gehele bedrijf over. Zijn doel was om kleding te maken dat aan de wensen van jongeren voldeed. Vanaf 1991 is Diesel een wereldwijd succes geworden op het gebied van kleding, schoenen en sieraden. Hiernaast heeft Diesel ook een home collectie en een horlogelijn opgezet.

Diesel Collectie

De horloges van Diesel zijn, net als de rest van het merk, een groot succes. Elk horloge dat uitkomt zit vol met robuuste en stoere details. De Diesel horloges trekken een brede doelgroep aan, doordat de ontwerpen van de horloges uniek en innovatief zijn. Door de creativiteit van de ontwerpers en de vrijheid die zij krijgen, brengt elk horloges iets speciaals met zich mee. Elk half jaar komen er nieuwe modellen op de markt.

Ook heeft Diesel een collectie met dameshorloges. Deze collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van horloges met verschillende stijlen. Veel horloges hebben een stoere uitstraling, maar toch met veel elegantie. Ook bij de Diesel damescollectie zijn de ontwerpers vrijgelaten en zijn er prachtige, unieke horloges op de markt gekomen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.