Dual Timer Horloges

Vindt u één tijdsweergave maar niks? Dan is een Dualtimer horloge precies wat u zoekt! Met een Dualtimer horloge heeft u namelijk twee tijdsweergaves. Dualtimer horloges geven u de optie om uw tijd afzonderlijk in te stellen. U kunt kiezen tussen een Dualtimer horloge met 2 analoge tijdweergaves of 1 digitaal en 1 analoog. Megahorloges biedt u een brede keuze uit verschillende Dualtimer horloges. Kies uw favoriete horloge en betaal via onze veilige betaalmethodes of betaal achteraf via Afterpay!

Dualtimer horloges zijn mooi, uniek en ook nog praktisch! Bent u op vakantie of zakenreis? Dan is het handig om de ene klok af te stellen op uw huidige tijd, en de ander op de tijd van uw thuisland!

Mega Horloges

Bestellen?

Megahorloges biedt u een breed assortiment dualtimer horloges aan. U kunt niet alleen kiezen voor een analoog/digitaal horloge maar ook voor een analoog/analoog horloge. Ook kunt u kiezen uit verschillende designs in verschillende kleuren en materialen!

Vragen?

Als u vragen heeft over dualtimer horloges kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden!
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 67

Pagina
per pagina
  1. Uhr-Kraft Dual Timer 27114-1RG

    45mm

    Quartz

    Special Price € 449,00 Regular Price € 799,00
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 67

Pagina
per pagina