(0)

Horloges
  • Watches
  • Uhren
  • Orologi

Horloges

bel megahorloges 085 - 2011 407 RTL4 Uitzending
Search Site
✔ 30 dagen ruilen/retourneren      ✔ Gratis verzenden NL vanaf €50     ✔ Laagste prijs garantie     ✔ iDeal of achteraf betalen

Elite Dames Horloges

Het wereldberoemde modellenbureau Elite is opgericht in 1972 in de modestad bij uitstek, namelijk Parijs. Inmiddels is het het grootste modellenbureau ter wereld. Door de jaren heen heeft het modellen als Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Linda Evangelista onder haar hoede gehad.

Naast de horloges hebben inmiddels ook kleding, schoenen, cosmetica en brillen van Elite een hoog aanzien gekregen in de modewereld.

De Elite horloges zijn origineel, trendy, tijdloos en geschikt voor alle leeftijden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Artikelen 1 tot 0 van 0 in totaal

Sinds haar oprichting heeft Elite talrijke verzamelingen gelanceerd van trendy horloges, zoals de Elite Leather met kleine kettingen, de Elite Steel horloges en de polyurethaan horloges.

De Elite horloges beschikken over opmerkelijke precisie in haar ontwerp en over technologische innovaties met een zeer goede weerstand. Daarnaast stralen deze prachtige horloges een weergaloze elegantie en kwaliteit uit. In de collectie van Elite is er sprake van veel variatie en onmiskenbare kwaliteit voor alle horloges.

Modeliefhebbers die elke modetrend volgen, zullen weg zijn van de collectie van Elite. De ontwerpers van de horloges houden altijd rekening met deze vele modeliefhebbers.

Heeft u vragen over een Elite horloge dat u wilt aanschaffen? Of heeft u een Elite horloge en heeft u hier vragen over? Contact ons voor meer informatie, wij helpen u graag!