Gekleurde Horloges

Gekleurde horloges

Breng wat kleur in je leven met een leuk gekleurd horloge, naast het geven van de tijd ook een waar sieraad voor om de pols. Een gekleurd horloge mag namelijk gezien worden bij mannen èn bij vrouwen. Gekleurde horloges zijn nu de trend, maar zullen het ook nog tijden blijven. Een ruime keuze qua kleur, stijl, materiaal en natuurlijk de prijs.

Verschillende stijlen in gekleurde horloges

Wij hebben een ruim assortiment met gekleurde horloges voor hem, haar of voor beide: verschillende stijlen, materialen en kleuren. De kleuren lopen ver uit één, van een sierlijk zwart horloge tot een stoer knal blauw gekleurd horloge en van een originele wijzerplaat tot een digitale tijdsaanduiding of een combinatie van beiden. Daarnaast kunt u ook kiezen tussen een gekleurd horloge met een Quartz, mechanisch, automatisch of digitaal uurwerk.

Mega Horloges

Uurwerken in gekleurde horloges

De meeste gekleurde horloges hebben een automatisch of een quartz uurwerk. Daarnaast is er ook nog keuze uit verschillende digitale gekleurde horloges. De automatische gekleurde horloges zijn uitgerust met een opwind-systeem dat zich door polsbewegingen opwind, deze horloges zijn dus geen batterij nodig. De digitale en quartz uurwerken zijn wel een batterij nodig. Een aantal gekleurde horloges zijn uitgerust met een chronografisch optie, deze optie is te gebruiken als stopwatch.

Waterbestendige gekleurde horloges

Veel van de gekleurde horloges die wij leveren zijn waterdicht tot een bepaalde diepte. Deze diepte kan variëren tussen de 0 en 500 meter diepte. Bij elk gekleurde horloge apart staat aangegeven hoe diep het kan. Deze diepte is aangegeven met een ATM, elke 10 meter is 1ATM. Dus 20 meter is 2ATM, 100 meter is 10ATM, enz.

Bestel uw eigen gekleurde horloge!

Bij Mega Horloges kunt u de mooiste gekleurde horloges vinden voor een scherpe prijs. In combinatie met een snelle verzending en een uitstekende services, bent u bij het juiste adres!

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over onze collectie kunt u altijd contact op nemen met onze horloge experts, zij helpen u graag verder!

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 2199

per pagina
  1. Vibian Vivar 09

    44mm

    Quartz

    Special Price € 199,50 Regular Price € 399,00
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 2199

per pagina