Grote Horloges

De stijlen van de grote horloges kunnen nog al uit een lopend zijn. Door de grootte van de kast onderscheidt deze zich van de andere modellen. Het ruime assortiment aan grote horloges bevat verschillende stijlen, kleuren en formaten. Voor iedere stijl een passend horloge. De grote horloges zijn perfect om uw look af te maken met een opvallend detail aan uw pols!

Mega Horloges

Uurwerken van de grote horloges

Het uurwerk van een groot horloge kan automatisch, mechanisch of quartz zijn.

De automatische horloges zijn voorzien van een speciaal mechanisme dat zichzelf op windt doormiddel van pols en armbewegingen die u gedurende de dag maakt.

Bij een mechanisch horloge moet u zelf handmatig spanning op de veer zetten door deze op te draaien. Dit doet u door de kroon aan de zijkant van het horloge te draaien.

Quartz horloges zijn erg populair door het weinige onderhoud dat ze vergen. Quartz horloges functioneren door een batterij en een klein stukje quartz-kristal dat door de aanwezigheid van de batterij gaat trillen. Quartz kristal heeft een zeer constant te trilling. Hierdoor is het eenvoudig te bepalen wat een seconde is. Grote quartz horloges lopen zeer nauwkeurig.

Bestel uw grote horloge!

Bestel nu uw eigen grote horloge bij Mega Horloges. Wij bieden u de grootste modellen aan voor de scherpste prijs met de beste service en de snelste levering!

Vragen?

Heeft u nog vragen heeft over de grote horloges, dan kunt u altijd contact opnemen met Mega Horloges!

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina
 1. Vibian Nobilita 03

  44mm

  Quartz

  Special Price € 299,50 Regular Price € 599,00
 2. Vibian Nobilita 02

  44mm

  Quartz

  Special Price € 299,50 Regular Price € 599,00
 3. Vibian Magnite 02

  44mm

  Quartz

  Special Price € 349,50 Regular Price € 699,00
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina