(0)

Horloges
  • Watches
  • Uhren
  • Orologi

Horloges

bel megahorloges 085 - 2011 407 RTL4 Uitzending
Search Site
✔ 30 dagen ruilen/retourneren      ✔ Gratis verzenden NL vanaf €50     ✔ Laagste prijs garantie     ✔ iDeal of achteraf betalen

Haffstreuner horloges

Haffstreuner

Haffstreuner is een Duits horlogemerk. De meeste horloges van Haffstreuner zijn van roestvrij staal gemaakt. Ook hebben sommige horloges een lederen band. Dit zijn sterke lederen banden die niet snel kapot gaan. Haffstreuner horloges staan voornamelijk bekend als het horlogebedrijf dat grote horloges verkoopt.

Design Haffstreuner Horloges

Het zijn zeer unieke horloges die een hoge kwaliteit bieden, doordat ze de nieuwste technieken bevatten. Een deel van de horloges zijn uitgevoerd met een kroon aan de linkerzijde, of ze hebben een extra grote kroon. Sommige horloges bevatten zelfs lichtgevende wijzers en cijfers.

Prijzen Haffstreuner Horloges

De prijzen van de horloges zijn niet duur vergeleken met de hoge kwaliteit die ze bieden, en de horloges zijn ook nog eens groter. Deze horloges zijn bestemd voor mensen die een horloge willen dat goed gemaakt is, goede kwaliteit en redelijk geprijsd. Wilt u een horloge dat aandacht trekt? Misschien is een Haffstreuner iets voor u. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Artikelen 1 tot 0 van 0 in totaal

Geschiedenis Haffstreuner

Het horlogemerk Haffstreuner is opgericht in Duitsland. Het land Duitsland heeft een rijke geschiedenis van het maken van horloges. Haffstreuner wil de oude technieken die vroeger werden gebruikt voor horloges maken, verbeteren naar nieuwe technieken die nog beter zijn. Haffstreuner maakt unieke horloges, met een zeer hoogwaardige kwaliteit. De ontwerpen van Haffstreuner zijn geïnspireerd door de oude conventionele technieken uit de auto-bouw. Elk Haffstreuner horloge heeft deze vier fundamentele waarden: kwaliteit, efficiëntie, betrouwbaarheid in stijl en uithoudingsvermogen. 

Soorten Haffstreuner Horloges

De horloges van Haffstreuner zijn vaak van roestvrij staal gemaakt. De horlogebanden van de horloges zijn soms van leer. Dit leer gaat lang mee en is zeer sterk. De horloges van Haffstreuner zijn echter bekend om hun grote horloges. Deze horloges zijn groter dan normale horloges. De horloges van Haffstreuner hebben meestal aan de linkerkant een kroon. Ook speciaal aan Haffstreuner horloges is, dat sommige horloges lichtgevende wijzers en cijfers hebben. De tijd kan worden aangegeven met strepen of met cijfers.

Heeft u verder nog vragen over Haffstreuner horloges? Contact ons dan gerust. Dat kan door ons te bellen of door ons te mailen. Wij helpen u graag!