Heren Horloges

Heren horloges

Heren horloges zijn speciaal ontworpen voor mannen, er zijn vele variaties beschikbaar. Heren horloges worden voornamelijk gedragen als een echt horloge, maar een groter wordende groep heren draagt het horloge als decoratie. Het dragen van een mooi heren horloge aan uw pols heeft een enorme invloed op uw uitstraling. Mannen horloges zijn niet meer alleen om de tijd op te zien, het is een verlengstuk van uw persoonlijkheid. Daarom is het belangrijk om het goede heren horloge uit te kiezen, en wij helpen u daar natuurlijk graag bij!
Mega Horloges

Wat is een Heren Horloge?

Een heren horloge is vaak stoer, groot en wat zwaarder. Daarnaast hebben we ook een grotere collectie van basis zakelijke horloges die perfect bij een net pak te dragen zijn. Een heren horloge wordt gedragen zowel voor de tijd als ter decoratie. Met een modern heren horloge ziet u er modebewust uit en dit zal uw uitstraling ten goede komen. Op Mega Horloges hebben wij voor u alle heren horloges op een rij gezet. Wij weten zeker dat u het heren horloge bij ons kunt vinden dat het beste bij u past!

Uurwerken in heren horloges

De meeste heren horloges zijn uitgevoerd met een automatisch of quartz uurwerk. Er zijn ook heren horloges met een mechanisch of digitaal uurwerk. Een automatisch uurwerk zit in een horloge die door middel van gewichten zichzelf tijdens pols bewegingen opwindt. Dit betekent dat er geen batterij nodig is in het horloge. Bij een mechanisch uurwerk zit er ook geen batterij in, maar deze moet u zelf handmatig opwinden. Een Quartz uurwerk wordt aangedreven door een batterij net zoals bij een digitaal uurwerk.

Chronograaf heren horloges

Veel heren horloges hebben een chronograaf. Hiermee kunt u het heren horloge als stopwatch gebruiken voor bijvoorbeeld tijdwaarnemingen. Een chronograaf kan zitten op een Quartz heren horloge, een automatisch heren horloge en een mechanisch heren horloge. De analoge stopwatch heeft vaak 3 knoppen: start, stop en rest. Digitale heren horloges hebben doorgaans meer opties, zoals bijvoorbeeld lap times.

Water Bestendigheid van heren horloges

Bij veel heren horloges hoeft u zich geen zorgen te maken over de waterdichtheid. Wij hebben zelfs horloges die tot wel 1000 meter onder water kunnen. Het aanbod varieert van spatwaterdicht tot en met 100 ATM (1000 meter). ATM is een uitdrukking voor de druk die onder water ontstaat. 1 ATM staat in theorie gelijk aan 10 meter diepte. Als u een heren horloge koopt dient u zich te realiseren dat de theoretische waarde niet gelijk is aan de praktische omstandigheden. Omdat het horloge onder water beweegt en er andere drukken worden uitgeoefend op het horloge, kan het horloge minder diep de theoretische waarde.

ATM Advies

Wij adviseren voor heren horloges:

  • 3ATM en 5ATM kunnen worden gedragen tijdens regen
  • 10ATM kan worden gedragen tijdens douchen en zwemmen
  • 20ATM en hoger kan worden gedragen tijdens zwemmen en duiken (tot een bepaalde diepte).
 

Bestel uw heren horloge nu online!

Heren horloges koop je natuurlijk bij Mega Horloges. Wij bieden u een zeer uitgebreide collectie voor de beste prijs, snelle levering en een uitstekende service! Bovendien hebben wij flexibele retour voorwaarden.

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 2021

per pagina
  1. Vibian Vivar 09

    44mm

    Quartz

    Special Price € 199,50 Regular Price € 399,00
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 2021

per pagina