Casio

Casio

Casio

Casio, wat ooit begonnen is onder de naam Kashio Seishanso, werd in 1946 opgericht en is vooral bekend van rekenmachines, horloges, computers en pda’s. Casio is een van de meest succesvolle elektronische fabrikanten van de wereld.

Geschiedenis van Casio

Ook was Casio één van de eerste horlogefabrikanten. In 1976 lanceerde Casio zijn eerst digitale horloge. Een paar jaar laten zijn ze er in geslaagd om een calculator in een horloges te integreren. Sindsdien is Casio doorgegaan met het zoeken naar nieuwe technologieën en het ontwikkelen van nieuwe horloges.

Casio Collectie

In 1983 creëerde Casio het ‘robuuste horloge’ onder de naam G-Shock. Dit zijn grote horloges die tegen een stootje kunnen en geschikt zijn voor vele mensen. Ook voor vrouwen is er een Casio G-Shock collectie wat Baby-G heet. Ook dit zijn robuuste modellen, maar met een vrouwelijk tintje er aan.

Naast de grote G-Shock horloges heeft Casio ook minder grote horloges. Ze hebben nog steeds een sportief uiterlijk maar zijn iets minder grof. Er zijn modellen met aanvullende technologie, waaronder radiosignaalontvangst en werking op zonne-energie. Daarnaast zijn er ook stijlvolle, maar simpele horloges. Deze horloges zijn vooral geschikt voor praktisch gebruik.

Zoals u ziet heeft Casio een groot assortiment met horloges in verschillende stijlen. Zo is er veel keus en zit er vaak voor iedereen wel iets moois bij.

Geen producten gevonden voor deze selectie.