Citizen

Citizen is een Japans merk. Het merk is opgericht in 1918. Het bedrijf Citizen heet oorspronkelijk Shōkōsha Tokei Kenkyūsho. De naam van dit merk is ontstaan uit een zakhorloge Citizen, dat verkocht werd in 1924. Het is een zeer bekend en succesvol merk, want het is één van ’s werelds grootste producenten van horloges.

Citizen horloges en hun techniek

De horloges van Citizen zijn voornamelijk te herkennen aan hun technologie. De technologie van Citizen horloges wordt in het binnenste van de horloges toegepast. De horloges zijn heel stijlvol. Ook zijn de designs van de horloges verschillend, waardoor de klanten meer keuze hebben. De horloges zijn in diverse kleuren te verkrijgen en ze zijn beschikbaar voor heren en dames.

Citizen staat ook bekend om hun ecologisch verantwoorde horloges. Sommige horloges worden opgeladen door middel van lichtenergie. Andere horloges worden voornamelijk opgeladen door een batterij (Quartz), of ze worden vanzelf opgeladen door hem te dragen (automatisch). Dit is ook één van de redenen waarom ze zo veelbelovend zijn, ze onderscheiden zich van andere horloge merken. 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina