Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is een wereldberoemde Amerikaanse zangeres. Samen met haar man begon ze in 2001 een kledinglijn. Deze lijn biedt een fantastische blik in het fameuze en modebewuste leven van Jennifer. Ze stelt haar eigen speelse fantasie open voor haar fans, maar dan wel met stijl en klasse. De horlogelijn van Jennifer Lopez is dan ook speciaal gemaakt voor jou als fan of bewonderaar.

J.Lo Horloges By Jennifer Lopez

De horloges van Jennifer Lopez dragen de naam “Watches By J.Lo”. Deze naam bestaat uit de benaming voor het kleding merk J.Lo By Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez horloge collectie

De Jennifer Lopez horloges zitten vol met inspiratie. Elk horloge heeft zijn eigen stijl, maar past toch perfect bij de rest van de collectie. Alle horloges zijn gemaakt van leer of roestvrijstaal, wat garantie geeft op kwaliteit. Jennifer Lopez heeft horloges voor iedereen. Er zijn verschillende kleuren, zoals goud, beige, zilver en zwart, en de horlogekasten zijn in allerlei maten en vormen te vinden, van liefdevolle harten en kleine sloten tot stijlvolle sleutels en glinsterende rechthoeken. Kijk hier onder naar onze Jennifer Lopez horlogecollectie en bestel nu een J.Lo horloge voor je vrouw, vriendin (schoon)moeder, of gewoon voor jezelf!

Geen producten gevonden voor deze selectie.