(0)

Horloges
 • Watches
 • Uhren
 • Orologi

Horloges

bel megahorloges 085 - 2011 407 RTL4 Uitzending
Search Site
✔ 30 dagen ruilen/retourneren      ✔ Gratis verzenden NL vanaf €50     ✔ Laagste prijs garantie     ✔ iDeal of achteraf betalen

Kr3w Horloges - Alle Kr3w Horloges online!

KR3W is voornamelijk bekend om hun kledingbedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Fountain Valley, Californië, Biarritz, Frankrijk, Sydney, Australië en de Verenigde Staten. KR3W is gespecialiseerd in skateboard gerelateerde producten. Het merk is mede opgericht door Angel Cabada, in 2002. Naast kleding heeft het merk ook KR3W horloges. 

Skateboarding KR3W Horloges

De KR3W Horloges zijn zeer unieke horloges. Ze hebben verschillende designs, waardoor de klanten meer keuze hebben. Op deze manier kunnen klanten kiezen welke horloges hun voorkeur hebben. KR3W Horloges hebben hele stoere horloges, die geïnspireerd zijn door skateboarding. Ook hebben zij klassieke horloges, die natuurlijk voor iedereen kunnen zijn.

Materiaal KR3W Horloges

Het materiaal waarvan de horloges gemaakt zijn, is verschillend. De stoere horloges zijn gemaakt van rubber. De klassieke horloges zijn gemaakt van roestvrij staal. Ook hebben de horloges verschillende kleuren. De stoere horloges zijn te verkrijgen in de kleuren groen, grijs, wit en paars. De klassieke horloges zijn te verkrijgen in de standaardkleuren en dat zijn zilver en zwart. 

Filter op:
Prijs
 1.  
  74
  140
 2.  
 3. -
Geslacht
 1. Dames (3)
 2. Heren (1)
Uurwerk
 1. Automatisch (1)
 2. Quartz (3)
Kast grootte
 1. 34mm (3)
 2. 40mm (1)
Materiaal band
 1. Kunststof (3)
 2. Roestvrijstaal (1)
Materiaal kast
 1. Kunststof (3)
 2. Roestvrijstaal (1)
Kleur wijzerplaat
 1. Grijs (1)
 2. Groen (1)
 3. Wit (1)
 4. Zwart (1)
Kleur horlogeband
 1. Grijs (1)
 2. Groen (1)
 3. Wit (1)
 4. Zilver (1)
Band breedte
 1. 17mm (3)
 2. 22mm (1)
Sluiting
 1. Gespsluiting (3)
 2. Klapsluiting (1)
Waterbestendigheid
 1. 30 Meter (3ATM) (3)
 2. 50 Meter (5ATM) (1)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 4 van 4 in totaal

Ontwerpen KR3W Horloges

KR3W heeft zeer unieke horloges ontworpen. De KR3W horloges zijn onder te verdelen in twee categorieën. Dit zijn de stoere categorie en de klassieke categorie. De stoere categorie is geïnspireerd door skateboards, dat is ook te zien aan de designs. De klassieke categorie is voor iedereen. De twee categorieën zijn ook van verschillende materialen gemaakt. De stoere categorie is van rubber gemaakt en de horloges hebben één kleur. Bijvoorbeeld helemaal groen, grijs, wit of paars. De klassieke horloges zijn gemaakt van roestvrij staal materiaal.

Onderdelen KR3W Horloges

De wijzerplaten van de KR3W horloges zijn mooi ontworpen. Ze zijn helemaal zwart of zilver of ze hebben dezelfde kleur als het horloge. De tijd wordt aangegeven met cijfers of strepen. De uurwerken zijn van Quartz of ze zijn automatisch. Als ze van Quartz zijn dan hebben ze een batterij die van één tot vijf jaar mee gaat. Als de horloges automatisch zijn, dan hoeft de persoon het horloge alleen te dragen en dan windt het horloge zich automatisch op.

Prijzen KR3W Horloges

De prijzen per categorie zijn verschillend. De KR3W Horloges behoren tot het goedkopere segment en tot het midden segment. Er is een verschil in prijs tussen de categorieën. Dit komt vooral doordat de stoere horloges van rubber zijn gemaakt en de klassieke horloges van roestvrij staal materiaal. De horloges van KR3W zijn zeer uniek.

Heeft u verder nog vragen over KR3W horloges? Stuur ons dan gerust een mail of bel ons. Wij helpen u graag!