Kr3w

KR3W is voornamelijk bekend om hun kledingbedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Fountain Valley, Californië, Biarritz, Frankrijk, Sydney, Australië en de Verenigde Staten. KR3W is gespecialiseerd in skateboard gerelateerde producten. Het merk is mede opgericht door Angel Cabada, in 2002. Naast kleding heeft het merk ook KR3W horloges. 

Skateboarding KR3W Horloges

De KR3W Horloges zijn zeer unieke horloges. Ze hebben verschillende designs, waardoor de klanten meer keuze hebben. Op deze manier kunnen klanten kiezen welke horloges hun voorkeur hebben. KR3W Horloges hebben hele stoere horloges, die geïnspireerd zijn door skateboarding. Ook hebben zij klassieke horloges, die natuurlijk voor iedereen kunnen zijn.

Materiaal KR3W Horloges

Het materiaal waarvan de horloges gemaakt zijn, is verschillend. De stoere horloges zijn gemaakt van rubber. De klassieke horloges zijn gemaakt van roestvrij staal. Ook hebben de horloges verschillende kleuren. De stoere horloges zijn te verkrijgen in de kleuren groen, grijs, wit en paars. De klassieke horloges zijn te verkrijgen in de standaardkleuren en dat zijn zilver en zwart. 

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina