(0)

Horloges
  • Watches
  • Uhren
  • Orologi

Horloges

bel megahorloges 085 - 2011 407 RTL4 Uitzending
Search Site
✔ 30 dagen ruilen/retourneren      ✔ Gratis verzenden NL vanaf €50     ✔ Laagste prijs garantie     ✔ iDeal of achteraf betalen

Lancaster Horloges

Lancaster

Lancaster horloges zijn vrij nieuw op de Nederlandse markt. Pas sinds de tweede helft van 2010 zijn ze in Nederland verkrijgbaar. De Lancaster horloges kenmerken zich door een luxe Italiaans design. De kwaliteit van de horloges past bij het imago van het merk Lancaster

Het merk Lancaster is op dit moment een van de beste Italiaanse voorbeelden van de ‘’Made in Italy’’ business. De eerste collecties "Swiss Made" horloges van Lancaster Italy kwamen in 1992 op de markt. De ervaringen en alle inspanningen van de afgelopen jaren hebben geleid tot een goed management. Elk Lancaster horloge is perfect in elk detail. Lancaster wordt gekenmerkt door een avant-gardistische en eclectische stijl en is een symbool van universele schoonheid. Het merk voldoet aan de behoeften van degenen die van unieke en onmiskenbare horloges houden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Artikelen 1 tot 0 van 0 in totaal

Deze collecties van mechanische horloges, waarin verschillende nieuwe complicaties werden opgenomen, zijn gemaakt door vier Zwitserse 'Maisons d' Horlogerie'. In 1995 wijzigde Lancaster de productie en de zakelijke tactieken volledig. Lancaster werd tot dan toe beschouwd als een merk dat slechts enkele modellen had, die uitsluitend werden geproduceerd voor en verkocht op de Italiaanse markt. Om die reden nam moedermaatschappij Alvea de beslissing over te gaan op industriële productie en distributie.

In slechts één jaar lukte het Lancaster door over te schakelen van mechanische naar analoge horloges en door een sterke reclamecampagne, om sterk op de Italiaanse markt vertegenwoordigd te zijn met meer dan 1.000 winkels. Ook beslist het merk om een nieuwe koers van productontwikkeling te varen en gaat op zoek naar nieuwe markten.

De Basel Fair van 1997 werd een gigantisch succes en hiermee was Lancaster in staat distributie overeenkomsten met professionele partijen in Libanon, Griekenland, Koeweit, Saoedi-Arabië, Spanje, Frankrijk, Colombia, Spanje en Egypte te ondertekenen. De invoering van sportieve horloge collecties met een uitstekende prijs / kwaliteit relatie lag daaraan mede ten grondslag.

In 2000 kende Lancaster een cruciaal jaar als gevolg van de verandering in de mode ten aanzien van uur werken. Hoe dan ook, Lancaster besluit de strijd met haar concurrenten aan te gaan door de productie van totaal nieuwe 'Fashion' collecties, die volledig verschillend waren van de grote massa producten die op dat moment in de markt beschikbaar waren.

De eerste "Intrigo 'aluminium collecties die voor die tijd zeer bijzondere features als diamanten en gekleurde wijzerplaten en banden kregen, stonden in het middelpunt van de aandacht en er werden vervolgens veel imitaties van gemaakt. De laatste decennia zijn horloges steeds meer onderwerp geworden van ‘fashion & design’, en zijn zij vast onderdeel geworden van de accessoire collectie van man en vrouw.

De exclusieve horloges en lifestyle accessoires met Italiaans design van het illustere merk Lancaster zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar: het zijn merkproducten van topkwaliteit en met uniek Italiaans design. Daardoor onderscheiden zij zich zichtbaar van andere merken en vormen zij een welkome en verfrissende aanvulling op het assortiment van de retailer.

Horloges: Er is een ruime keuze aan dames- en herenhorloges, variërend van jeugdig sportief en zeer betaalbaar, tot uiterst luxe en met een groot aantal echte diamanten bezet.

De ‘NonPlusUltra’ collectie: stijlvolle kwaliteitshorloges met een gunstig prijskaartje.

De ‘Trendy’ collectie: Italiaans design, horloges met distinctie en comfort. Voor de modebewuste en stijlvolle man en vrouw een absolute ‘must have’!

De ‘SWISS’ collectie: Zwitserse kwaliteit en Italiaans design. Exclusieve zakelijke en sportieve horloges!

Heeft u vragen over een Lancaster horloge dat u wilt aanschaffen? Of heeft u een Lancaster horloge en heeft u hier vragen over? Contact ons voor meer informatie, wij helpen u graag!