LED Horloges

led horloges

De LED Horloges zijn digitale horloges met een speciale tijdsweergave. De tijd wordt aangeduid door middel van LED lampjes. Deze lampjes lichten op naast de cijfers en in verschillende kleuren. Er zijn merken die gebruik maken van 3 cirkels op de horloge kast met op de buitenste ring de urenweergave en de middelste 2 de minuten. Dit word digitaal weergegeven doormiddel van led lampjes. Deze techniek is nog vrij klein en daardoor uiterst bijzonder. Het digitale horloge is moeilijker af te lezen maar op het moment dat u er eenmaal aan gewend bent is het zeer eenvoudig.
Mega Horloges

Het digitale uurwerk van een LED Horloge

Het uurwerk van een LED horloge is digitaal en doordat het gebruikt maakt van computer techniek loopt een LED horloge zeer nauwkeurig. De LED horloges maken gebruik van een batterij om ze in werking te zetten.

Een LED horloge onderhouden

Het onderhouden van een LED horloge is zeer eenvoudig. Door dat het de batterij in het uurwerk niet veel werk hoeft te verrichten gaat deze lang mee en hoeft deze niet zo snel vervangen te worden. U moet wel uitkijken met uw LED horloge in combinatie met water. De horloges die u kunt kopen bij Mega Horloges hebben een ATM-waarde tot 10 ATM. Dit betekend dat ze tegen spatwater kunnen en een regenbui kunnen doorstaan.

Bestellen!

Bestel nu bij Mega Horloges een LED horloge! Wij zorgen er voor dat u uw horloge krijgt voor de scherpste prijs, met de beste service en de snelste levering!

Vragen?

Heeft u nog vragen over één van onze LED horloges? U kunt altijd contact opnemen met een horloge expert bij Mega Horloges, zij geven u graag de antwoorden op uw vragen.

Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina