Marine Horloges

Marine horloge

Bij Mega Horloges hebben wij een groot aanbod in marine horloges. De marine stijl wordt bepaald door de blauw en witte tinten die worden benadrukt bij de vormgeving van het horloge. De marine horloges hebben veelal een stoere look.
Mega Horloges

Waterdichte marine horloges

De marine horloges die wij u aan bieden zijn bestand tegen water. De hoeveelheid water wat het horloge aan kan staat aangegeven bij de productspecificaties met een ATM waarde. 1ATM staat gelijk aan ongeveer 10 meter, zo is 10ATM dus 100 meter. Houdt er rekening mee dat de ATM waardes op basis zijn bij stilstaand water. Wanneer u water in beweging is ontstaat er meer druk in het water en zo ook op uw horloge. Wij raden aan om een horloge tot 5 ATM alleen te gebruiken tijdens spatwater zoals regen. Van 10 tot 30 ATM kunt u het horloge gebruiken tijdens het zwemmen of douchen. De horloges met 50 ATM of meer kunt u gebruiken bij het zwemmen en andere watersporten. Speciaal voor diepzeeduikers bestaan er ook horloges met 100 ATM.

Uurwerken van een marine horloge

Er zijn twee verschillende uurwerken om uit te kiezen. De quartz uurwerken en de automatische uurwerken. Quartz marine horloges hebben een klein stukje Quartz kristal als tijdgever. Deze horloges hebben een batterijtje nodig om te werken. De Quartz marine horloges vergen weinig onderhoud, alleen de batterij moet op den duur vervangen worden. Automatische horloges zijn uitgevoerd met een mechanisme zodat ze zichzelf opwinden. Daarnaast kunt u automatische horloges ook handmatig opwinden door aan de kroon van het horloge te draaien. Door de bewegingen van uw pols, beweegt een gewichtje in het mechanisme zich en daardoor windt een veertje in het horloge zich op.

Bestellen van een marine horloge

U kunt uw eigen marine horloge gemakkelijk bestellen bij Mega Horloges. Het ruime assortiment dat zij voor u aanbieden is met precisie uitgekozen door onze horloge experts.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over onze marine horloges, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze horloge experts. Zij helpen u graag aan de antwoorden.

 

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
 1. Vibian Vivar 04

  44mm

  Quartz

  Special Price € 199,50 Regular Price € 399,00
 2. Tauchmeister T0286M

  52mm

  Automatisch

  € 189,00
 3. Tauchmeister T0286

  52mm

  Automatisch

  € 179,00
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina