(0)

Horloges
  • Watches
  • Uhren
  • Orologi

Horloges

bel megahorloges 085 - 2011 407 RTL4 Uitzending
Search Site
✔ 30 dagen ruilen/retourneren      ✔ Gratis verzenden NL vanaf €50     ✔ Laagste prijs garantie     ✔ iDeal of achteraf betalen

Naf Naf Dames Horloges

NAF NAF, een opkomend horloge merk

De NAF NAF horloges zijn nog niet zo lang op de markt, maar zijn nu al aan het opkomen. De doelgroep van het merk is modieuze moderne vrouwen.  NAF NAF staat bekend om hun gedurfde smaak en hun gevoel voor humor, wat terug te zien is in de NAF NAF horloges,  campagnes en ontwerpen. De ontwerpen van de NAF NAF horloges zijn heel vrolijk en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

NAF NAF, een Frans horloge merk

De NAF NAF horloges worden gemaakt in Frankrijk omdat NAF NAF van zichzelf een Frans merk is. De meest luxe modellen van NAF NAF horloges worden bedekt met Swarovski Kristallen. De collectie van NAF NAF bevat momenteel 14 modellen met in totaal 63 varianten. Alle modellen bevatten uurwerken van Citizen Miyota. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Artikelen 1 tot 0 van 0 in totaal

Over NAF NAF

NAF NAF werd ruim 40 jaar gelden opgericht door de broers Pariente en groeit momenteel uit tot een serieus groot kledingmerk. Naast de kledinglijnen heeft NAF NAF ook oog voor parfums, tassen, eyewear, schoenen, tassen, gadgets en nu dus ook horloges. In Basel is laatst hun NAF NAF horlogecollectie geïntroduceerd.

NAF NAF horlogewinkels

Over de hele wereld heeft NAF NAF 600 winkels gevestigd op vijftig verschillende locatie. Door de felle opvallende kleuren probeert NAF NAF duidelijk hun liefde voor Parijs en haar romantische sfeer te laten zien. In 2009 is het merk overgenomen door  Vivarte groep (dit is een groep die 24 verschillende merken telt, zowel schoenenmerken als kledingmerken). De internationale groei is sinds toen flink toegenomen omdat er meer aandacht kwam voor het exporteren naar andere landen, waar NAF NAF horloges nog meer zou kunnen gaan groeien.

NAF NAF horlogelijnen

NAF NAF wil de vrouw een vrouwelijk gevoel geven en daarom richt het zich ook alleen op vrouwen horloges. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en betaalbaar. NAF NAF brengt in hun gehele productie veel verschillende lijnen uit. Zo heb je de standard basic, de aangepaste basic, de lijn die speciaal gebaseerd is op de Parijse levensstijl en de romantische sfeer lijn met de vele varianten in kleur.