(0)

Horloges
 • Watches
 • Uhren
 • Orologi

Horloges

bel megahorloges 085 - 2011 407 RTL4 Uitzending
Search Site
✔ 30 dagen ruilen/retourneren      ✔ Gratis verzenden NL vanaf €50     ✔ Laagste prijs garantie     ✔ iDeal of achteraf betalen

Obaku Horloges - Alle Obaku Horloges online!

Obaku

Obaku is een horlogemerk dat uit Denemarken komt. De designers van deze ontwerpen heten Christian Mikkelsen en Lau Liengard Ruge. De twee designers maken simpele ontwerpen met een spatje kleur, uitstekende functionaliteit en vakmanschap. De ontwerpen van de horloges zijn vooral gebaseerd op Zen filosofie en een minimalistisch Scandinavisch ontwerp.

Soorten Obaku horloges

Wij verkopen diverse horloges van Obaku. Voornamelijk verkopen we de normale kleuren, dit zijn zwart, zilver en goud. De horloges zijn van roestvrij staal of siliconen gemaakt. Het zijn ronde of vierkante horloges. De tijd van de horloges wordt vooral aangegeven met streepjes, dit maakt het horloge ook een simpel en rustig horloge. Alles aan de horloges is simpel, doordat alles zo simpel is staat het overal bij. Het maakt niet uit wat je aan hebt, want het staat 100% bij de rest. 

Filter op:
Prijs
 1.  
  124
  125
 2.  
 3. -
Soort
 1. Mainstream (1)
 2. Minimal (1)
 3. Zakelijk (1)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 1 van 1 in totaal

Geschiedenis Obaku horloges

Christian Mikkelsen is één van de designers van Obaku. Hij werkt al lang als horloge-designer en heeft met verschillende horlogemerken gewerkt. Christian leeft momenteel in Hong Kong. Hij heeft er voor gezorgd dat er talloze unieke horloges beschikbaar zijn voor mensen, samen met zijn partner Lau Liengard Ruge. Voor Christian is een horloge zeer speciaal. Zelf heeft hij horloges van 20 verschillende horlogemerken. Hij vindt dat een horloge een verhaal vertelt. Het horloge dat iemand draagt laat zien hoe diegene als persoon is. Ook gaat een horloge lang mee, met alles wat je mee maakt. Dit kunnen verbeteringen, verlies of succes zijn bijvoorbeeld.Lau Liengard Ruge laat zich zelf zien in zijn designs. Hij blijft lang door gaan met ontwerpen tot hij het doel heeft bereikt dat hij wil hebben, dit behoort allemaal tot het creërende proces volgens hem. Voor Lau is het belangrijk dat een horloge er goed uitziet en lang mee gaat. Hij is geen persoon die van snel en haastig werken houdt. Het heeft de tijd nodig om iets moois te maken. Ook is Lau een perfectionist, die pas tevreden is als het helemaal perfect is. Christian Mikkelsen en Lau Liengard Ruge hebben alle collecties van Obaku gecreëerd. 

Soorten Obaku horloges

Het doel van Obaku is om simpele horloges te verkopen, met een spatje kleur, uitstekende functionaliteit en vakmanschap. Echter zijn de ontwerpen van de horloges vooral gebaseerd op Zen filosofie en een minimalistisch Scandinavisch ontwerp. Wij verkopen Obaku horloges in de kleuren goud, zilver en zwart. Ook dit zijn hele simpele ontwerpen van Obaku horloges. De uurwerken van de horloges zijn allemaal van Quartz. Dit betekent dat de horloges een batterij hebben. De batterijen van Quartz kunnen één tot vijf jaar mee gaan. Obaku horloges behoren tot het goedkopere segment en het midden segment.

Heeft u verder nog vragen over Obaku horloges? Stuur ons dan gerust een mailt of bel ons. Wij helpen u graag!