Outdoor Horloges

outdoor horlogeDe stoere outdoor horloges zijn goed geschikt voor buiten gebruik. Door het gebruik van sterke en robuuste materialen kan een outdoor horloge tegen een stootje. Bij de outdoor horloges is goed gekeken naar hoe comfortabel het horloge is. Door te letten op de materialen en het gewicht van het horloge. Door gebruik van kleuren als blauw, groen, zwart en oranje komt het stoere imago van de horloges nog meer naar boven.

Mega Horloges

Water en een outdoor horloge

Een echt outdoor horloge moet bestand zijn tegen wat water en dat kunnen de outdoor horloges van Mega Horloges. Bij elk horloge staat aangegeven wat de ATM waarde is van het outdoor horloge. De ATM waarde geeft aan hoeveel druk zich zou kunnen uitoefenen op het horloge zonder problemen te veroorzaken. Elke 10 meter staat gelijk aan ongeveer 1ATM, zo is 5 ATM dus 50 meter. Houdt er rekening mee dat de ATM waardes op basis zijn bij stilstaand water. Wanneer water in beweging is ontstaat er meer druk. Wij raden aan om een horloge tot 5 ATM alleen te gebruiken tijdens spatwater zoals regen. Van 10 tot 30 ATM kunt u het horloge gebruiken tijdens het zwemmen of douchen.

Garantie op een outdoor horloge

Wij van Mega Horloges zijn officieel dealer van alle horloges die wij u aanbieden. Hierdoor kunnen wij u de officiële en volledige garantie bieden.

Bestellen

Wilt u ook een stoer outdoor horloge bestellen? Dat kan bij Mega Horloges, zij hebben een breed assortiment voor u uitgezocht. Als u bij Mega Horloges een outdoor horloge besteld bent u verzekerd van de scherpste prijzen, de beste service en de snelste service.

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over een outdoor horloge, dan kunt u altijd contact opnemen met Mega Horloges. Één van onze horloge expert beantwoord graag uw vragen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.