(0)

Horloges
 • Watches
 • Uhren
 • Orologi

Horloges

bel megahorloges 085 - 2011 407 RTL4 Uitzending
Search Site
✔ 30 dagen ruilen/retourneren      ✔ Gratis verzenden NL vanaf €50     ✔ Laagste prijs garantie     ✔ iDeal of achteraf betalen

Red Line Horloges - Alle Red Line Horloges online!

Red Line

Stijl Red Line horloges

Red Line is een merk dat hele stoere, sportieve en klassieke horloges verkoopt. Het zijn horloges die overal bij staan. Elk Red Line horloge heeft aan de zijkant een rode kroon, hieraan zijn ze ook te herkennen. Elk horloge van Red Line is uniek op z’n eigen manier. De wijzerplaten van elk horloge zijn tot in de detail ontworpen. De horloges zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit zijn de kleuren zwart, zilver, rood, grijs, blauw en wit. Ook zijn er horloges die meerdere kleuren hebben bijvoorbeeld een wit horloge met een rosé gouden wijzerplaat. De tijd word bij elk horloge op een andere manier aangegeven. Dit kan bijvoorbeeld door allemaal cijfers of een paar cijfers, maar het kan ook door punten of strepen of een paar punten of strepen en de rest cijfers.

Prijzen Red Line horloges

Red Line horloges zijn luxe horloges. Red Line horloges behoren tot het midden segment. De horloges van Red Line bieden ook hoogwaardige kwaliteit. 

Filter op:
Prijs
 1.  
  500
  501
 2.  
 3. -
Soort
 1. Mainstream (1)
 2. Modieus (1)
 3. Sportief (1)
 4. Stoer (1)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 1 van 1 in totaal

Waarom heet het merk Red Line?

Het merk heet zo, omdat er altijd een rode lijn is in het leven. Waar een persoon niet langs durft te gaan, omdat dit gevaarlijk is bijvoorbeeld. Als je over de rode lijn gaat dan ben je bereid om buiten je comfort-zone te gaan en te streven naar nieuwe dingen in het leven.

Red Line horloges hebben een betekenis

De oprichters van Red Line hebben de horloges met hoogwaardige kwaliteit gemaakt. De oprichters vinden dat een horloge meer moet betekenen dan de minuten en drukknoppen. Natuurlijk kijkt iedereen vaak naar zijn/haar horloge, om te kijken hoe laat het is. Maar het horloge zegt ook iets over de eigenaar, hoe hij/zij is en wat hij/zij uitstraalt. De rode kroon op het horloge dient als een herinnering dat er in het leven risico’s zijn en door die soms te nemen de moeite waar zijn. Dat het goed is om soms over de grens heen te gaan en naar het doel te streven, en dat ook nog eens in stijl.

Ontwerpen van Red Line horloges

Red Line horloges zijn zeer sportieve, stoere en klassieke horloges en dit stralen ze ook uit. De horloges van Red Line zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleuren die onze shop heeft zijn zwart, zilver, rood, grijs, blauw en wit. Ook zijn er horloges die meerdere kleuren hebben bijvoorbeeld een wit horloge met een rosé gouden wijzerplaat. De tijd kan op horloges altijd anders worden aangegeven (figuren). Red Line doet dit zeer uniek, want bij veel van hun ontwerpen is het anders. Bij sommige horloges is de tijd aangegeven met 2 of 4 cijfers en de rest strepen of punten, of soms is de tijd aangegeven met alleen maar strepen of punten.

Heeft u verder nog vragen over Red Line horloges? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan door ons te bellen of door ons een mail te sturen. Wij helpen u graag!