Retro Horloges

Retro horloges

Bij de categorie retro horloges moet u denken aan een wat ouder uitziend model horloge. De stijl retro is op te delen in enkele categorieën. Zo valt het verschil in decennia erg op bij de retro horloges. Zo staan er stoere en mannelijke aviator horloges tussen. Deze retro horloges doen denken aan de jaren 40 van de vorige eeuw. Met veel extra wijzers, meters en de wat ouder uitziende cijfers. Met een van deze retro horloges om uw pols waant u zich weer in de tijd van toen!

Mega Horloges

Uurwerken van een retro horloge

Het uurwerk van de retro horloges verschilt per horloge, u heeft daarin de keuze uit automatisch, mechanisch of quartz . De automatische horloges zijn voorzien van een speciaal mechanisme, dat door de bewegingen van uw pols en arm zichzelf op windt. Bij de mechanische horloges zou u zelf de veer moeten opdraaien, doormiddel van aan de kroon te draaien, om het horloge te laten functioneren. Daarnaast zijn er ook nog de quartz horloges. Deze horloges functioneren doormiddel van een batterij in combinatie met een stukje quartzkristal. Quartzkristal heeft een zeer constante trilling, door het tellen van deze trilling kan men precies een seconde tellen. Doordat de trilling zo constant is en blijft, blijft het horloge nauwkeurig lopen.

Bestel uw retro horloge

Bestel nu uw eigen retro horloge bij Mega Horloges. Voor de scherpste prijs en de beste service wordt het horloge zo snel mogelijk bij u geleverd.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de retro horloges uit het assortiment, dan kunt altijd contact opnemen met Mega Horloges.

 

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 102

per pagina
  1. Tauchmeister T0074

    45mm

    Quartz

    Special Price € 179,00 Regular Price € 199,00
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 102

per pagina