(0)

Horloges
 • Watches
 • Uhren
 • Orologi

Horloges

bel megahorloges 085 - 2011 407 RTL4 Uitzending
Search Site
✔ 30 dagen ruilen/retourneren      ✔ Gratis verzenden NL vanaf €50     ✔ Laagste prijs garantie     ✔ iDeal of achteraf betalen

Retrowerk

Retrowerk

Retrowerk horloges zijn een fusie tussen de laatste technologien en stylische elementen van de toekomst. Gedreven door een visie dat naar de toekomst wijst zijn deze Retrowerk uurwerken ontstaan. De filosofie die ze uitstralen is gebaseerd op fundamentele waarden: kwaliteit, efficientie en betrouwbaarheid in stijl en duurzaamheid. De Retrowerk horloges hebben kenmerken uit het duik leven. De aanwezigheid van een kompas, beschermende kroon en gehard mineraalglas zorgen ervoor dat deze horloge een grote waterdruk kunnen weerstaan. Ideaal voor het duiken dus.
Filter op:
Prijs
 1.  
  249
  480
 2.  
 3. -
Uurwerk
 1. Automatisch (3)
 2. Quartz (1)
Kast grootte
 1. 44mm (1)
 2. 46mm (3)
Chronograaf
 1. Ja (2)
 2. Nee (2)
Datumaanduiding
 1. Ja (2)
 2. Nee (1)
Kleur horlogekast
 1. Grijs (1)
 2. Zilver (1)
 3. Zwart (2)
Kleur wijzerplaat
 1. Wit (1)
 2. Zwart (3)
Kleur horlogeband
 1. Bruin (1)
 2. Zwart (3)
Band breedte
 1. 20mm (1)
 2. 22mm (3)
Extra's
 1. 24 uur (1)
 2. Kompas (2)
Soort
 1. Duiken (4)
 2. Retro (4)
 3. Robuust (2)
 4. Sportief (2)
 5. Trendy (2)
 6. Unique (2)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 4 van 4 in totaal

Wat krijg je als je Duits vakmanschap en Zwitserse precisie combineert met een voorliefde voor vintage horloges? Dan krijg je Retrowerk. Het uiterlijk van de heren horloges is uiterst opmerkelijk. Zoals het merknaam ook naar voren doet laten komen is dat de horloges een Retro look hebben, afkomstig uit de duikwereld. De ontwerpers keken dan ook naar de historische duikpakken tijdens het ontwikkelen. Zo zie je ook dat hierdoor de nieuwste technologieën samen komen in een schitterend retro uiterlijk.

De Retrowerk horloges beschikken over een stevige kast en in een aantal gevallen hebben de horloges een afneembaar kompas. Retrowerk biedt niet alleen automatische horloges aan maar ook quartz, daarnaast zijn de XL horloges voorzien van een Zwitsers uurwerk.

De Duitse merk staat voor de nieuwste technologie met een knipoog naar het verleden. Waaraan is dit te zien? Dit is te zien aan het gebruik van de moderne materialen in combinatie met nostalgische uurwerktechnieken. Retrowerk’s filosofie wordt gebaseerd op vier punten:

1. Kwaliteit
2. Efficiency
3. Uithoudingsvermogen
4. Betrouwbaarheid

De horloges hebben een edelstalen horlogekast en een stalen of een lederen horlogeband. Zoals hierboven vermeld zijn de horloges voorzien van een kompas en zijn de horloges geschikt om mee te duiken, dit komt omdat de Retrowerk horloges tot 200meter watervast zijn.

De Retrowerk horloges zijn zeer geschikt voor horlogeliefhebbers die zich maar al te graag willen onderscheiden van de rest en een bijzonder item op hun pols willen hebben.

Heeft u vragen over een Retrowerk horloge dat u wilt aanschaffen? Of heeft u een Retrowerk horloge en heeft u hier vragen over? Contact ons voor meer informatie, wij helpen u graag!