Sieraad Horloges

sieraad horloge

Horloges zijn niet alleen om u te voorzien van de tijd. Thans worden ze ook gedragen als sieraad. Een echte eyecatcher om uw pols is een mooie uitbreiding van uw outfit. Het sieraad horloge assortiment is speciaal voor u samen gesteld door onze horloge experts.

Spelen met kleuren en materialen bij een sieraad horloge

Doordat de horloges als sieraad gedragen worden, moeten ze aansluiten bij uw stijl. Bij Mega Horloges proberen wij voor elke stijl het passende horloge voor u te hebben. Door te spelen met de kleuren en materialen creëren wij een breed assortiment waar u een keuze uit kunt maken. Van een subtiel zilveren sieraad horloge tot knallende modellen met opvallende bedels. Genoeg keuze tussen klassiek en modern of een combinatie van beiden.

Mega Horloges

Sieraad horloges en garantie

Wij van Mega Horloges bieden u bij elk horloge 2 jaar garantie. Wij zijn officieel dealer van alle sieraad horloges die worden verkocht. Hierdoor is bij alle sieraad horloges de originele en volledige fabrieksgarantie geldig is.

Bestellen

Wilt u ook een mooi sieraad horloge om uw pols? U kunt deze bij Mega horloges bestellen, voor de scherpste prijs, met de beste service en de snelste levering.

Vragen

Heeft u nog vragen over onze sieraad horloges? U kunt altijd contact opnemen met onze horloge experts, zij beantwoorden uw vragen met plezier.

Van laag naar hoog sorteren

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

12 producten

per pagina