Skeleton Horloges

Skeleton horloge

Skeleton horloges bieden een kijkje in het uurwerk. Deze horloges hebben een “opengewerkte” wijzerplaat waardoor u het uurwerk ziet liggen in het skeleton horloge. De skeleton horloges die wij voor u hebben geselecteerd stralen luxe uit en er is een ruime keuze uit modellen en kleuren. Wij leveren moderne en klassieke skeleton horloges. Door ons brede assortiment is er voor elke stijl een bijpassend skeleton horloge.

Mega Horloges

Automatische skeleton horloges

Veel skeleton horloges hebben een automatisch uurwerk. Dit betekend dat er geen batterij nodig is om het horloge te laten werken. De automatische horloges zijn uitgevoerd met een mechanisme dat zichzelf opwindt tijdens het bewegen van de pols. Door een gewicht wat zich bij elke beweging heen en weer beweegt spant een veer zich op. Dit mechanisme is zeer populair en staat garant voor een leven lang plezier van uw skeleton horloge.

Een skeleton horloge bestellen

U kunt bij Mega Horloges de mooiste skeleton horloges bestellen. Deze bieden wij u aan voor de scherpste prijs. De skeleton horloges worden u het snelste geleverd met de beste service.

Vragen?

Als u nog vragen heeft over een skeleton horloge kunt u altijd contact opnemen met één van onze horloges experts, zij beantwoorden graag al uw vragen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.