Tailor Dutch

Tailor Dutch

Match je horloge bij elke outfit!

Met een Tailor Dutch horloge heeft u bij elke outfit een passend horloge. De horlogeband van een Tailor Dutch horloge kunt u binnen enkele seconden verwisselen. Koop één horloge en meerdere bandjes, zodat u voor elke outfit het bijpassende bandje kunt kiezen. Hetzelfde horloge dragen naar uw werk als op het strand? Creëer uw eigen look binnen enkele seconden met Tailor Dutch!

Tailor Dutch horloges hebben een metalen kast met zink legering, afgewerkt met hoogglans. Het glas is van gehard mineraal, zodat het stevig is en niet snel zal krassen of barsten. De wijzerplaat is volledig gedrukt met dikke bedrukking en glanzende balkjes, wat inhoudt dat u het reliëf van de bedrukking goed kunt zien. Dit geeft bijzonder mooi effect. De kast is slechts 7 mm dik.

De Tailor Dutch horlogebandjes zitten zeer comfortabel omdat ze zijn gemaakt van textiel. Een ander groot voordeel van textiel is dat deze bandjes niet irriteren, zoals soms het geval is bij lederen bandjes. Ook ventileren ze heel goed, zodat u minder last zult hebben van zweet onder uw horlogeband.

Kortom, een comfortabel horloge dat u kunt dragen bij elke gelegenheid. Kies een zwart bandje voor bij uw pak, een felkleurig gestreept bandje voor in de zomer, en natuurlijk een oranje bandje op koningsdag!

 

Producten 1-24 van 68

Pagina
per pagina

Producten 1-24 van 68

Pagina
per pagina