(0)

Horloges
  • Watches
  • Uhren
  • Orologi

Horloges

bel megahorloges 085 - 2011 407 RTL4 Uitzending
Search Site
✔ 30 dagen ruilen/retourneren      ✔ Gratis verzenden NL vanaf €50     ✔ Laagste prijs garantie     ✔ iDeal of achteraf betalen

Tendence Horloges - Alle Tendence horloges online

Oorsprong Tendence

Tendence is een horlogebedrijf dat is opgericht in 2007, in Lugano. Tendence horloges zijn te onderscheiden van andere horloges. Door hun uurwerken met een unieke eigentijdse dimensie, die naar voren komen uit de combinatie van innovatie, stijl en een gedurfd ontwerp. De horloges zijn gemaakt met behulp van een schat aan vakmanschap deskundigheid. Ook zijn ze gemaakt met de juiste technologie, hoogwaardige materialen en de juiste uurwerken.

Soorten Tendence horloges

De horloges die wij verkopen van Tendence zijn van kunststof gemaakt. Het zijn zeer kleurrijke horloges. Wij verkopen de kleuren roze, blauw, zwart, oranje, geel en groen. Al de horloges die wij van Tendence verkopen hebben het uurwerk Quartz. Dit houdt in dat ze een batterij hebben. Dit batterij kan één tot vijf jaar mee gaan. De tijd wordt zeer uniek aangegeven. Alleen de cijfers 2, 4, 6, 8, 10  en 12 worden aangegeven. Bij de rest staan rondjes of streepjes. Deze horloges zijn bestemd voor mensen die niet bang zijn om zich te onderscheiden van de menigte, in feite proberen anders te zijn. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Artikelen 1 tot 0 van 0 in totaal

Geschiedenis Tendence

Tendence is een behoorlijk jong merk vergeleken met andere horlogemerken. Het merk is opgericht in 2007, in Lugano. Tendence is gevestigd in Lugano, Zwitserland en bedient de wereldwijde markten van logistieke centra aan de Zwitserse grens en aan Hong Kong. Het merk Tendence is nu bekend in meer dan 80 landen. Het populaire merk is nog steeds bezig met uitbreiden.

Wat maakt Tendence zo uniek?

Wat Tendence zo een uniek merk maakt, is dat ze zich onderscheiden van andere horloges. Dit komt vooral door hun uurwerken. De uurwerken van Tendence horloges hebben een unieke eigentijdse dimensie, die naar voren komen uit de combinatie van innovatie, stijl en een gedurfd ontwerp. De horloges zijn professioneel gemaakt met de juiste technologie, hoogwaardige materialen en de juiste uurwerken.

Designs Tendence horloges

De horloges die wij verkopen van Tendence zijn kleurrijk, en ook nog eens in diverse kleuren verkrijgbaar. De kleuren die wij verkopen zijn roze, blauw, zwart, oranje, geel en groen. De Tendence horloges die wij verkopen zijn van het materiaal kunststof gemaakt. De horloges die wij verkopen van Tendence hebben allemaal het uurwerk Quartz. Als een horloge het uurwerk Quartz heeft, dan houdt dat in dat het horloge een batterij heeft. Dit batterij kan één tot vijf jaar meegaan, dat hangt er vooral vanaf hoe de persoon met het horloge omgaat. Tendence horloges zijn zeer unieke horloges, die opvallen. Deze horloges zijn vooral bestemd voor mensen die willen opvallen. Of mensen die er graag uniek uit zien, dus anders dan andere. Dit horloge is zeker anders dan andere, dit is wat het horloge zo speciaal maakt.

Heeft u verder nog vragen over Tendence horloges? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan door ons te bellen of een mail te sturen! Wij helpen u graag!