Vierkante Horloges

vierkant horloge

Door de vorm van een vierkant horloge onderscheidt hij zich van de andere modellen. Wij hebben vierkante horloges in verschillende categorieën, van sportieve vierkante sporthorloges tot luxe en chique ogende zakelijke vierkante horloges.

Mega Horloges

Uurwerken van een vierkant horloge

Bij Mega Horloges hebben we een groot assortiment aan vierkante horloges. Deze horloges zijn uitgevoerd met een quartz mechanisme of een automatisch mechanisme. De vierkante quartz horloges werken door middel van een batterij die een klein stukje quartz kristal laat trillen. Het stukje kristal heeft een zeer constante trilling. Een bepaald aantal trillingen is een seconde. Door dat de trilling zo constant en secuur blijft, is een vierkant quartz horloge zeer nauwkeurig. Een automatisch horloge wordt ook wel een zelfopwindend horloge genoemd. Wanneer het automatische horloge bevestigd is om de pols windt het zichzelf op door de bewegingen van de pols en arm. Door deze bewegingen komt er energie vrij, wat zich in het opwinden van een veertje. Dit gebeurd doordat er een gewichtje in beweging komt, deze begint te draaien en windt de veer op. Door dit mechanisme is een batterij overbodig in een automatisch horloge.

Garantie op een vierkant horloge

Mega Horloges is een officiele dealer van alle horloges die zij verkopen op de site. Hierdoor kunnen zij u de originele en volledige fabrieksgarantie geven op uw horloge. Bij alle horloges bieden wij u twee jaar garantie aan.

Bestellen

Wilt u een vierkant horloge bestellen? Dat kan bij Mega Horloges! Wij bieden u vierkante horloges met de scherpste prijs, de beste service en de snelste levering. Klant is namelijk koning!

Vragen?

Heeft u nog vragen over een vierkant horloge dan kunt u altijd terecht bij één van onze horloge experts. Zij helpen u graag aan een antwoord op uw vragen.

Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
 1. Helveco Delemont H26641SR

  Quartz

  Special Price € 175,00 Regular Price € 300,00
 2. Calvaneo Prestige Diamond Black Pearl

  40mm

  Quartz

  Special Price € 155,00 Regular Price € 289,00
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina