Xen

Xen

Xen is opgericht in 1997 in Hörstel, Duitsland. Van origine is Xen een sieradenmaker, maar ook hun horloges zijn nu bekend om hun tijdloze design. Twee keer per jaar krijgen internationaal gerenommeerde ontwerpers uit een vaste pool de opdracht om nieuwe collecties te maken, die aan de Xen filosofie voldoen.

Wat betreft de toonaangevende, in staal uitgevoerde, horloges en sieradencollecties van deze tijd staan de ontwerpen van het Duitse merk XEN duidelijk bovenaan. Xen bestaat uit een eigentijds en strak uitgevoerde collectie voor zowel heren als dames. De meeste modellen zijn vaak bezet met een of meerdere briljanten. Xen heeft gewoon een geweldige collectie horloges. Werkelijk naadloos aansluitend bij eventueel sieraden en trouwringen. Altijd uitgevoerd in staal of staal met leder. De strakke stijl en simpelheid van de ontwerpen zijn de geheime kracht van Xen.

De brede collectie horloges is gemaakt met de zorgvuldige selectie van de beste materialen en meesterlijk vakmanschap. Een Xen horloge is er voor iedereen: grof, stoer, strak, eenvoudig, kleurrijk, analoog of chronograaf? De keuze in deze collectie is enorm.

Geen producten gevonden voor deze selectie.